Uw keuken weer als nieuw met keukenrenovatie?

Keukenrenovatie kan de ideale oplossing zijn voor uw oude keuken. Voor slechts een fractie van de prijs en in zeer korte tijd ziet uw keuken er weer uit als nieuw! Dit doen we door het vervangen van o.a. de fronten, grepen, het werkblad en de apparatuur. Groot bijkomend voordeel is dat de renovatie vaak in een dag is afgerond.

Wij komen bij u

Hoe wij te werk gaan? Wij komen graag bij u thuis zodat we de huidige situatie en uw keuken goed kunnen bekijken. Zo is het uiteraard van belang om kritisch te kijken naar de technische staat van uw keuken en of deze geschikt is als basis voor renovatie. Vervolgens wordt alles nauwkeurig opgemeten en nemen we uw wensen door. Daarnaast nemen we alle materialen mee, zoals fronten, grepen en monsters van werkbladen. Op basis van hiervan wordt een passend voorstel uitgewerkt. 

 

Keukenrenovatie keukendeurtjesAlex van Dobbenburgh keukens Drachten

 

Renoveren keukenVervangen frontjes keuken

 

renovatie frontjes keukenkastjes voorrenovatie keukenkastjes na

 

Keukenrenovatie is minder ingrijpend en arbeidsintensief, en daardoor een stuk voordeliger dan een volledig nieuwe keuken. Inhuis Keukens verzorgt het gehele proces en begeleidt u naar het gewenste eindresultaat.

 

Benieuwd wat de renovatie van uw keuken gaat kosten? Of heeft u een andere vraag? Wij staan voor u klaar, telefonisch of via WhatsApp (+31(0)6 31 79 08 68). Mailen kan naar: info@inhuiskeukens.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

 

Telefoon/Whatsapp: +31(0)6 31 79 08 68

E-mail:  info@inhuiskeukens.nl