Uw oude keuken weer als nieuw met keukenrenovatie

21-12-2015

Behalve compleet nieuwe keukens verzorgt Inhuis Keukens ook keukenrenovatie. Dit kan een goed en voordelig alternatief zijn. Met renovatie verandert u vooral de ‘look’ van uw keuken door het vervangen van fronten, grepen de kraan en soms ook het aanrechtblad. Daarnaast kan nieuwe apparatuur worden ingebouwd. Zo is het vervangen van een oven, afzuigkap of zelfs het plaatsen van een vaatwasser geen enkel probleem.

 

Geen hak- en breekwerk

Behalve dat keukenrenovatie financieel aantrekkelijk is biedt het ook nog een ander groot voordeel. Renovatie is namelijk niet zo ingrijpend en vaak binnen een dag afgerond, terwijl het plaatsen van een nieuwe keuken zeker enkele werkdagen in beslag neemt. Uw oude keuken hoeft niet worden afgebroken en afgevoerd en u heeft geen last van rommel en bouwwerkzaamheden in uw woning. U kunt nog dezelfde dag weer koken in uw gerenoveerde keuken!

 

Wanneer kiezen voor keukenrenovatie?

Of keukenrenovatie voor u aantrekkelijk is hangt af van veel factoren. Zo moet de basis van uw keuken natuurlijk goed zijn en moet u rekening houden met het feit dat het wijzigen van de indeling lastig is. Als u vooral de uitstraling wilt veranderen en uw oude apparatuur wilt vervangen is het wellicht zonde uw huidige keuken in zijn geheel af te breken. In dat geval kan renovatie een goede optie zijn! Dit kan al vanaf €1300,-.

 

keuken, renovatie, keukendeurtjes, vervangen, renoveren

 

Wij komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijken en te beoordelen wat voor u de beste oplossing is. U kunt ons bereiken via info@inhuiskeukens.nl. Even bellen of een WhatsApp berichtje mag ook! (+31(0)6 31 79 08 68).