Langer vers met de Liebherr BioFresh

27-06-2016

Verse producten, zo weten we allemaal, zijn het gezondst. U wilt dan natuurlijk uw vers ingekochte producten ook zo lang mogelijk vers houden. Liebherr heeft hiervoor de oplossing: de BioFresh koelkast. Met een BiosFresh koelkast blijven uw groente, vlees, vis, fruit en zuivelproducten tot wel 3x langer vers!

 

Hoe? Door het creëren van het ideale klimaat. Niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid speelt hierin een belangrijke rol. Met een temperatuur van net boven de 0 graden celsius, en een luchtvochtigheid van maar liefst 90% is uw groente en fruit en de vitames hierin extra lang houdbaar. Leuk bijkomend voordeel is dat u op jaarbasis naar schatting €150 kunt besparen, simpelweg omdat u minder producten hoeft weg te gooien.

 

In tegenstelling tot de hoge luchtvochtigheid waarmee de BioFresh uw groente en fruit vers houdt, worden vlees, vis en zuivelproducten juist met een lagere luchtvochtigheid langer houdbaar dan normaal. Daarvoor zorgt de BioFresh door een klimaat te creëren met een luchtvochtigheid van 40%, de zogenoemde “DrySafe”.

 

Inhuis Keukens is officieel dealer van het merk Liebherr. Als u meer informatie wilt over de BioFresh, of over andere producten van Liebherr, kunt u gerust contact met ons opnemen.


Telefoon/Whatsapp: +31(0)6 31 79 08 68

E-mail: info@inhuiskeukens.nl