Inhuis Keukens CBW erkend

29-09-2015

Inhuis Keukens is erkend door de CBW, de Centraal Brancheorganisatie Wonen. En dat biedt een groot aantal voordelen en zekerheden voor u! Middels deze erkenning kunnen wij garanties bieden die andere winkels niet kunnen bieden. De risico’s op het gebied van betalingen, annuleringen, levertijden, leveringen, vervoer en bijvoorbeeld garanties worden vaak onderschat. Een CBW-erkende woonwinkel komt hierin tegemoet. U herkent een CBW-erkende winkel aan het keurmerk.

 

test

 

Goed beschermd

Erkend worden kan als aan de voorwaarden van het CBW wordt voldaan en de CBW-erkende voorwaarden worden gehanteerd. Dit zijn voorwaarden die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld en u als consument dus extra goed beschermen. Wel zo prettig. Zaken als betaling, annulering, levertijd en garantie zijn goed vastgelegd. Zo is uw eventuele aanbetaling gegarandeerd middels de Stichting Garantieregelingen en hoeft u zich geen zorgen te maken als er iets onverwachts gebeurt, zoals een faillissement.  

 

Extra goede productgarantie

Inhuis Keukens biedt standaard goede garantievoorwaarden op haar producten. Naast de fabrieksgarantie proberen wij altijd met coulance en in overleg met u en de fabrikant tot goede oplossingen te komen, ook wanneer dit net buiten de garantieperiode valt. Daarbovenop bieden CBW-erkende winkels een extra goede productgarantie en kunnen klachten onpartijdig worden afgehandeld via de Geschillencommissie Wonen. Bovenal gaan wij er natuurlijk van uit dat door de kwaliteit die wij leveren u geen gebruik hoeft te maken van een garantieregeling, en onze klantvriendelijkheid er voor zorgt dat een geschillencommissie overbodig is. Maar met onze CBW erkenning geven we u net even dat extra stukje zekerheid.