De kwaliteit van Beeck keukens

29-10-2015

Op onze website komt u het vaak tegen, de zin waarin we aangeven keukens van hoge kwaliteit te leveren. Maar wat die kwaliteit precies inhoudt is voor u wellicht lastig te beoordelen. Door in deze blog de belangrijkste kenmerken van het Duitse merk Beeck voor u toe te lichten, een merk dat wij leveren, krijgt u een goed beeld waar u op moet letten bij de aanschaf van een keuken.

 

Over het bedrijf Beeck Kuechen GmbH

Voor we ingaan op de kwaliteitskenmerken zullen we u kort iets vertellen over Beeck Küchen GmbH en toelichten waarom wij een bewust partnerschap zijn aangegaan met dit bedrijf. Een belangrijke reden hiervoor is dat Beeck zich kenmerkt als een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en een snelle service. En dat past bij onze werkwijze, waarbij persoonlijk contact en een uitgebreide service centraal staat. Doordat onze leverancier volgens dezelfde principes werkt kunnen we deze beloftes waar maken. Reden twee is de passie en het vakmanschap waarmee Beeck aan iedere keuken werkt. Elke keuken wordt volledig op maat gemaakt en op basis van de door ons aangeleverde tekening wordt het fabricageproces in gang gezet. Deze individuele fabricage zorgt voor oneindige mogelijkheden en resulteert in een 100% maatwerk product, in tegenstelling tot de ‘catalogus keuken’. Nog een belangrijke reden om te kiezen voor Beeck Küchen als leverancier van Inhuis Keukens.

 

De kwaliteitskenmerken van Beeck

Een Beeck keuken kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau en materialen met een lange levensduur. Denk hierbij aan de scharnieren, de lak, afwerking van de hoeken, materiaal en dikte van de bodem en achterwand, enz. Het laatste wat u wilt is een slap hangend scharnier, afbladderende lak of een scheur in de achterwand. Hieronder volgt een opsomming van de kenmerken die zorgen voor het hoge kwaliteitsniveau van Beeck Küchen:

 

  • Dikke corpus en bodem (19 mm) welke zorgt voor een extra lange levensduur
  • 19 mm dikke inlegbodems met 1,2 mm dikke ABS rand
  • Blijvende corpusverbindingen met hardhouten deuvels
  • Standaard demping van deuren en lades
  • Metalen beschermbodems voor gootsteenkasten
  • Corpus binnen en buiten op kleur
  • 8 mm dikke achterwand
  • Metalen hangrails voor bovenkasten
  • 20 jaar garantie op ladegeleiders